VaKeBa Boekhoudsoftware

U bent ondernemer en geen boekhouder. U wilt bezig zijn met datgene waar u goed in bent. Daarbij wilt u zich zoveel mogelijk focussen op uw core-business en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw boekhouding. Toch realiseert u zich dat de financiële administratie een belangrijke bron van informatie is. Daar hebben wij het boekhoudpakket VaKeBa voor ontwikkeld.

Het boekhoudpakket van VaKeBa biedt u veel gemak: factureren, inkoopfacturen scannen en bankieren (automatisch inlezen van bankafschriften en op basis van een automatisch voorstel bankopdrachten versturen). Met VaKeBa automatiseert u in een handomdraai tijdrovende administratieve werkzaamheden. Uw boekhouding is altijd actueel en geeft u meer inzicht in uw financiële situatie. Zo haalt u meer waarde uit uw boekhouding.

Dankzij onze ruim vijftien jaar ervaring weten wij precies waar uw behoeften als ondernemer liggen. Met het gemak en de eenvoud van ons boekhoudpakket wordt uw boekhouding kinderspel.

Bent u benieuwd welk product het beste bij u past en wat daar de kosten van zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Administratiekantoor A-DR

Belastingaangiftes zijn de meeste ondernemers een doorn in het oog. Het is vaak saai en tijdrovend werk. Het boekhoudpakket van VaKeBa maakt het eenvoudig en snel. Voortaan verzorgt het VaKeBa boekhoudsysteem de BTW- en ICP-aangiftes. Alle informatie voor de aangifte wordt verwerkt gecontroleerd door A-DR en  verstuurd naar de Belastingdienst. Er komt geen rekenmachine aan te pas. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Ondernemen draait om overzicht. Een helikopter view boven het bedrijf. VaKeBa in combinatie met A-DR Houten is uw helikopter. U kunt op elk moment instappen om te kijken hoe de onderneming er voor staat. Met één druk op de knop toont het boekhoudpakket van VaKeBa de essentiële overzichten, zoals balans en winst- en verliesrekening. Zo zijn snelle strategische keuzes mogelijk om het bedrijf te laten groeien.